fbpx

Vos oferim els nostres productes d’animació turística perquè el servei al vostre establiment sigui encara més complert. Xerram anglès i alemany perfectament!


SING ALONG

El nostre producte estrella per animar als vostres clients és el nostre divertit Karaoke professional, amb més de 31.000 cançons i tots els idiomes. També cantam i animam a cantar al públic!


QUIZ TIME

Els jocs de preguntes i respostes mai passen de moda i és una manera d’entretenir al públic mentre aprenen coses noves. Tenim quatre jocs diferents per variar-los de setmana en setmana. També inclou preguntes sobre Menorca.


SUNSET DREAMS

Les postes de sol al vostre establiment ja no seran les mateixes amb les nostres DJ sessions de Chill Out & Chill House. Una forma elegant de despedir-se del dia.


PARTY TIME!

Una versió millorada de la clàssica “mini disco”, incloent pinta-cares per els més petits, ball per tota la família i l’aparició estelar de Babadu, The Wizard.


DISCO

Els vostres clients no aturaran de ballar amb el nostre DJ, punxant les millors cançons d’ahir, d’avui… i de sempre!


THE PIRATE SHOW

Històries i aventures de pirates es mesclen en aquesta divertida animació tant per petits com per grans. El nostre objectiu: trobar el tresor amagat!


ALL AGES

Una amenització musical d’allò més variada cantant clàssics del pop, rock i els hits latinos d’avui i de sempre.


MEET THE MINION

Un show per els més petits. Pinta-cares, Mini Disco… i l’aparició del minion més divertit de la pel·lícula!


“ON DEMAND”

Ningú més que vosaltres coneix el vostre negoci. Si teniu alguna idea d’animació però no la sabeu o no podeu dur-la a terme, nosaltres vos ajudam!


INFORMACIÓ I RESERVES


Flecha DerechaFlecha Izquierda