fbpx

Tenim diferents sistemes de sò i llum per adaptar-nos a totes les situacions, esdeveniments i butxaques. Equips de primeres marques i professionals perquè tot es senti i vegi beníssim. Ens encantarà assessorar-vos per trobar l’opció més adequada: des del sistema més senzill de dos altaveus fins a muntar una autèntica discoteca. I tot amb la millor qualitat.


FOCUS PAR LED AUTOMÀTICS

Recomenats per esdeveniments d’interior i també com a opció més econòmica. S’ofereix en format 1 o 2 trípodes de 4 focus PAR cadascún.


SITEMA COMBI (DMX)

La millor opció qualitat-preu perquè tingueu una il·luminació professional i divertida. Amb la tecnologia DMX, feim que els focus i caps mòbils tenguin vida pròpia, tinguent un control total sobre la il·luminació a fi de poder-la personalitzar i adaptar a cada situació durant l’esdeveniment. S’ofereix en format 1 o 2 trípodes (4 focus PAR LED, 1 focus d’efectes LED i 2 caps mòbils cadascún).


SISTEMA COMBI (DMX) + TÓTEMS

L’opció més elegant per els teus esdeveniments. Inclou 1 trípode combi DMX i 2 tótems de truss amb un cap mòbil cadascún. Recomenat per interiors on hi hagi sostre on projectar el feix de llum.


SISTEMA TRUSS (DMX)

Pensat sobretot per exteriors i/o grans superficies a cobrir, els sistemes truss son perfectes per tenir un punt d’il·luminació estatic i ferme. Inclou una elegant tela negra per tapar la part posterior. També està pensat per esdeveniments com verbenes, actuacions de grups musicals, presentació d’equips, etc. Es presenta en format 3m o 4,5m.


ALTAVEUS

Tenim diferents sistemes d’altaveus per cobrir vàries zones en un mateix esdeveniment (aperitiu, sopar, ball, etc.) Així no anam movent altaveus d’un lloc a un altre durant l’esdeveniment, per la vostra comoditat i la dels vostres convidats. La potència i vats dependran de la superfície de la zona a cobrir i del número de convidats. No vos preocupeu, nosaltres ens ocupam d’això!


IL·LUMINACIÓ DECORATIVA I FUNCIONAL

Perquè no hi falti cap detall als vostres esdeveniments, tenim focus PAR de tecnologia LED per donar un toc de calidesa a un arbre, racó, façana… També es poden emprar com a il·luminació funcional (posar llum a zones on no n’hi ha).


VIDEO


INFORMACIÓ I RESERVES


Flecha DerechaFlecha Izquierda